​Nem installation


Ingen vedligeholdelse


Spar energi

​Afkalkning - Har du brug for en afkalker? - Aldrig mere kalk på fliser

- ​AMTech Aqua Miljø tilbyder en smart og miljøvenlig kalkfjerner

Vi er et seriøst, professionelt og miljøbevidst firma. Siden 1994 har vi tilbudt effektiv afkalkning af vandrør. Vores miljøvenlige kalkfjerner har i tidens løb hjulpet mange private og erhvervsdrivende. Vi vil være markedets bedste til at fjerne gener fremkaldt af kalk.

Derfor klarlægger vi generne, før vi påbegynder en afkalkning. God research fører til gode resultater. Vores kalkfjerner er ikke et hidsigt rengøringsprodukt, men en smart og miljøvenlig teknologi, der både bekæmper og forebygger dannelse af kalkbelægninger.

Hvis du ønsker en effektiv afkalkning, kan du vælge en miljøvenlig kalkfjerner.

Hvordan bliver kalk til gene for dig? Hvad kan vi med effektiv afkalkning?

​Kalk er naturligt og ikke en fare i sig selv. Der, hvor kalk bliver til gene for dig, er når det binder sig sammen i lange kæder af kalkkrystaller, som klæber sig til alt og danner skadende kalkbelægninger.

Farvel til kalkbelægninger med effektiv afkalkning - Aldrig mere Kalk på fliser

​Vores effektive afkalkning består af en professionel teknologi, som er nem selv at anvende.

Vores miljøvenlige kalkfjerner er et smart system bestående af en minicomputer og en impulsklods, der er nem at montere på vandrørene i jeres eksisterende rørsystem.

Impulsklodsen er nøglefiguren bag vores grundige afkalkning. Den sprænger kalkkrystalkæderne ved at sende lydbølger ud, der efterlader krystallerne i små stykker, som ikke klæber fast og danner kalkbelægninger. Med vores miljøvenlige kalkfjerner er det slut 

med giftig og svinende afkalkning.

Kontakt os for at høre mere om teknologien bag vores kalkfjerner her

Et nærmere kig på afkalkning af vandrør

Enfamiliehuse

Bor du i et enfamiliehus, og døjer du med kalkbelægninger? Vi kan hjælpe dig!

Vores smarte kalkfjerner skærer i det lange løb ned på vandmasserne, så vandregningen bliver billigere. En kalkfjerner fra os giver blødt vand i hanerne, så du kan mindske den daglige brug af kemikalier som vaskemiddel, opvaskemiddel og shampoo.

Det bliver også lettere at holde huset rent med vores kalkfjerner. Efter du har installeret vores kalkfjerner, sætter kalken sig ikke længere fast, og rengøringen af brusekabinen, håndvasken, toilettet, kaffemaskinen, køkkenvasken og elkedlen kan klares med en fugtig klud.

Brug mindre tid på rengøring og mere tid på hygge med vores kalkfjerner. 

Se mere om afkalkning i enfamiliehuse her.

Ejendomme

​AMTech Aqua Miljø kalkfjerner destruerer kalkkæder i det rindende vand og fungerer samtidig som en effektiv afkalkning af allerede eksisterende kalkbelægninger. Det resulterer i, at ejendommens vand cirkulerer lettere med højere tryk.

Selv lejlighederne for enden af rørsystemet mærker forskellen efter monteringen af vores kalkfjerner. Ejendommens udgifter til vand mindskes og klager over dårligt vandtryk undgås med vores afkalkning.

Se mere om afkalkning i ejendomme her.

Erhverv

Kalkkæder kan medføre mange tåbelige udgifter og gener for virksomheders og institutioners daglige gang. Med afkalkning udført med vores miljøvenlige kalkfjerner, sparer I på det dyre vand og på reparation af ødelagte rør og sanitet. Virksomhedens udgifter på rengøringsmidler mindskes også med vores miljøvenlige kalkfjerner.

Når I undgår rengøringsmidler, værner I om miljøet, hvilket styrker jeres image i kundernes øjne.

Se mere om afkalkning i erhverv her.

SKRIV TIL OS I DAG

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi er en klimabevidst partner

AMTech Aqua Miljø ApS

CVR: 15882093

Salg og rådgivning

Mandag til torsdag: kl. 9 - 16

Fredag: kl. 9 - 15

Telefon: 44 94 33 08