​Nem installation


Ingen vedligeholdelse


Spar energi

​Boligafkalker til villaer og rækkehuse

​De fleste boligejere kender til irritationen, når klinkerne kalker til, og armaturet er svært at få til at skinne grundet kalk. Men med en boligafkalker er du ovre det problem.

AMTech Aqua Miljø har udviklet en effektiv boligafkalker, som via lydbølger knuser kalken i vandet, således der ikke sker tilstopning. Det er en løsning, som virker til både villaer og rækkehuse.

En energivenlig boligafkalker

​Udover at du får langt bedre brugsvand, vil en boligafkalker også bidrage positivt til din vandregning, fordi der skal bruges markant mindre energi for at få vandet igennem. Én millimeter kalk på indersiden af rørene betyder, at der bruges 10 procent mere energi, og to millimeter kræver 20 procent mere energi. En boligafkalker sikrer, at der ikke sætter sig kalk, og dermed kan du spare gode penge på energiregningen.

Bedre vand​

Med knusningen og ændringen af kalkkrystallerne, som boligafkalkeren forårsager, vil du samtidig få langt bedre vand, både når du er i bad, og når du skal have et glas koldt vand. Vandet i badet vil føles blødere mod huden, og postevandet vil smage markant bedre, hvilket også vil kunne smages i kaffe og the. Der er altså mange positive effekter af en boligafkalker.

Ring til os på tlf. 44 94 33 08 for at høre nærmere eller klik herunder for bestilling af kalkknuser:

SKRIV TIL OS I DAG

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi er en klimabevidst partner

AMTech Aqua Miljø ApS

CVR: 15882093

Salg og rådgivning

Mandag til torsdag: kl. 9 - 16

Fredag: kl. 9 - 15

Telefon: 44 94 33 08