​Nem installation


Ingen vedligeholdelse


Spar energi

Kalk i grundvandet belaster miljøet

Overalt hvor der bruges vand, er det dårligt for forretningen, når vandet er kalkholdigt: vandet smager mindre godt, varmelegemer kalker til, produktionsudstyr ødelægges af kalkaflejringer og kræver ekstra vedligeholdelse - ja selv planternes vækst nedsættes. I værste fald er det blot tidskrævende og irriterende, men i værste fald betyder det bekostelige produktionsstop - men der er heldigvis en løsning, som tilmed er overraskende nem og billig.

Den unikke Kalkknuser fra AMTechAquaMiljø monteres nemt på hovedvandrøret. Nu vil lyd fra Kalkknuseren påvirke og behandle vandet i hele systemet, så kalkkrystallerne bliver nedbrudt. Herved fjernes kalkens evne til at opbygge kalkaflejringer i rør, vandhaner, wc-cisterner, varmelegemer i industrimaskiner, kaffemaskiner, dyppekogere, vandingsanlæg m.v.

- ja, det lyder næsten for godt til at være sandt, men mere end 350.000 private brugere, over 80 vandværker og videnskabelig dokumentation beviser, at Kalkknuseren virker.

Kalkknuseren vil typisk tjene sig hjem på et par år​

Center for Mikroteknologi og Overfladeanalyse undersøgte kalkholdigt vands struktur før og efter behandling med Kalkknuseren. Her ses tydeligt, at kalken mister evnen til at kæde sig sammen i kalkaflejringer.

Læs mere: ”Rapport fra Aalborg Universitet 2013” og ”Kalk udfældet som Aragonit”.​

​11 boligblokke i Brønshøj og ca. 3.000 af Boligselskabet FSB’s lejeboliger har fået nyt vand med Kalkknuseren​

Svend Erik Munck, ejendomsinspektør hos FSB fortæller:”Gennem årene har vi sloges med kalk i vandet. Vi forsøgt alt muligt, så da jeg hørte om Kalkknuseren, havde jeg ikke fidus til det. Men det har virkelig har gjort en forskel, selvom jeg stadig ikke helt forstår hvordan det virker”, griner Svend Erik Munck.

På FSB’s hovedkontor var projektleder Poul Thrane skeptisk over for den nye teknologi, men i dag kan han konstatere, at de økonomiske og praktiske fordele holder stik.

Beboerforeningens formand Hanne Jæger er også tilfreds med det nye vand. Hun har alle dage været kaffetørstig, og sådan opdagede hun forandringen:

”Jeg vidste ikke, at der var kommet nyt vand, men pludselig blev min kaffe alt for stærk, selvom jeg doserede den, som jeg plejede. Det er heller ikke længere nødvendigt at afkalke kaffemaskinen hver anden måned. derfor har jeg sparet penge på både eddikesyre og kaffebønner.”

DER ER MANGE GODE GRUNDE FOR AT INSTALLERE EN KALKKNUSER:

Sikre stabilt højt vandtryk

Man sparer mange penge på vedligeholdelse pga tilkalkning af driftsudstyr.

Det er slut med tilkalkede varmelegemer, som forkorter maskinernes levetid og giver et stort ekstra EL-forbrug.

Der tabes ikke længere penge på unødige produktionsstop pga. tilkalkning.

Kalkknuseren ændrer vandet, så man kan reducere brugen af sæbe og vaskemidler.

- kontakt os allerede i dag for

økonomiens og miljøets skyld!

En typisk installation i et ejendomskompleks vil omfatte et antal Kalkknusere monteret på vandrørene, samt en styreenhed - alt sammen individuelt proportioneret til hvert enkelt ejendomskompleks.

​Vi er en klimabevidst partner

AMTech Aqua Miljø ApS

CVR: 15882093

Herlev Hovedgade 119, 1. sal

2730 Herlev

Salg og rådgivning

Alle hverdage: kl. 8 - 17

Telefon: 44 94 33 08