​Nem installation


Ingen vedligeholdelse


Spar energi

Kalk i DRIKKEvandet ØDELÆGGER VAND-INSTALLATIONERNE

Kalkholdigt vand er på alle måder en belastning: vandtrykket falder, vandet smager mindre godt, varmelegemer kalker til, sanitæreinstallationer ødelægges af kalkaflejringer og kræver ekstra vedligeholdelse - ja selv planternes vækst nedsættes. 

Heldigvis er der en løsning, som tilmed er overraskende nem og billig: KALKKNUSEREN.

Kalkknuseren monteres nemt på hovedvandrøret. Nu vil lydimpulser påvirke vandet i hele systemet, så kalkkrystallerne bliver nedbrudt. Herved minimeres kalkens evne til at opbygge kalkaflejringer i rør, vandhaner, wc-cisterner, varmelegemer i industrimaskiner, kaffemaskiner, dyppekogere, vandingsanlæg m.v.

- ja, det lyder næsten for godt til at være sandt, men mere end 350.000 private brugere, ca. 100 vandværker og videnskabelig dokumentation beviser, at Kalkknuseren virker - find dokumentation under fanen "Dokumentation".

Kalkknuseren vil typisk tjene sig hjem på et par år​.

Center for Mikroteknologi og Overfladeanalyse undersøgte kalkholdigt vands struktur før og efter behandling med Kalkknuseren. Her ses tydeligt, at kalken mister evnen til at kæde sig sammen i kalkaflejringer.

​11 boligblokke i Brønshøj og ca. 3.000 af Boligselskabet FSB’s lejeboliger har fået nyt vand med Kalkknuseren​

Svend Erik Munck, ejendomsinspektør hos FSB fortæller:”Gennem årene har vi sloges med kalk i vandet. Vi forsøgt alt muligt, så da jeg hørte om Kalkknuseren, havde jeg ikke fidus til det. Men det har virkelig har gjort en forskel, selvom jeg stadig ikke helt forstår hvordan det virker”, griner Svend Erik Munck.

På FSB’s hovedkontor var projektleder Poul Thrane skeptisk over for den nye teknologi, men i dag kan han konstatere, at de økonomiske og praktiske fordele holder stik.

Beboerforeningens formand Hanne Jæger er også tilfreds med det nye vand. Hun har alle dage været kaffetørstig, og sådan opdagede hun forandringen:

”Jeg vidste ikke, at der var kommet nyt vand, men pludselig blev min kaffe alt for stærk, selvom jeg doserede den, som jeg plejede. Det er heller ikke længere nødvendigt at afkalke kaffemaskinen hver anden måned. derfor har jeg sparet penge på både eddikesyre og kaffebønner.”

Sikrer stabilt højt vandtryk.

Man sparer mange penge på vedligeholdelse pga tilkalkning af sanitæreinstallationer.

Det er slut med tilkalkede varmelegemer, som forkorter maskinernes levetid og giver et stort ekstra EL-forbrug.

Kalkknuseren påvirker vandet, så man kan reducere brugen af sæbe og vaskemidler.

- kontakt os allerede i dag for

økonomiens og miljøets skyld!

En typisk installation i et ejendomskompleks vil omfatte et antal Kalkknusere monteret på vandrørene, samt en styreenhed - alt sammen individuelt proportioneret til hvert enkelt ejendomskompleks.

​Vi er en klimabevidst partner

AMTech Aqua Miljø ApS

CVR: 15882093

Salg og rådgivning

Mandag til torsdag: kl. 9 - 16 

Fredag: kl. 9 - 15

Telefon: 44 94 33 08