​Nem installation


Ingen vedligeholdelse


Spar energi

Kalk i DRIKKEvandet BETYDer STORE ekstra omkostninger og belaster miljøet!

Overalt hvor der bruges vand, er det dårligt for forretningen, når vandet er kalkholdigt: varmelegemer kalker til, produktionsudstyr ødelægges af kalkaflejringer og kræver ekstra vedligeholdelse - ja selv planternes vækst nedsættes. I værste fald er det blot tidskrævende og irriterende, men i værste fald betyder det bekostelig vedligeholdelse eller driftstop - men der er heldigvis en løsning, som tilmed er overraskende nem og billig: KALKKNUSEREN.

Kalkknuseren monteres nemt på hovedvandrøret. Nu vil lyd påvirke kalkkrystallerne i vandet, så de nedbrydes og ikke længere opbygger kalkaflejringer i rør, vandhaner, wc-cisterner, varmelegemer i industrimaskiner, kaffemaskiner, dyppekogere, vandingsanlæg m.v.

- ja, det lyder næsten for godt til at være sandt, men mere end 350.000 private brugere, ca. 100 vandværker og videnskabelig dokumentation beviser, at Kalkknuseren virker - find dokumentation under fanen "Dokumentation".

Center for Mikroteknologi og Overfladeanalyse undersøgte kalkholdigt vands struktur før og efter behandling med Kalkknuseren. Her ses tydeligt, at kalken mister evnen til at kæde sig sammen i kalkaflejringer.

Peter Rasmussen

Anlægschef hos Carlsberg

”Carlsbergs bryggeri i Fredericia er Nordeuropas største bryggeri. Vi har ved hjælp af Kalkknuseren reduceret vores generelle vandforbrug med 2 til 3 procent – det lyder måske ikke af så meget, men der er reelt tale om et forbrug, som modsvarer ca. 365 husstandes årlige forbrug, så for os har det virkelig været en succes at satse på Kalkknuseren.”

​Det er slut med tilkalkede varmelegemer i vaskemaskinen og opvaskemaskinen, som

forkorter maskinernes levetid og giver ekstra EL-forbrug.

Det er fortid med kalkaflejring i WC-cisternen, som får den til at løbe og koster mange penge.

Kalkknuseren ændrer vandet så man kan reducere forbruget af sæbe og vaskemidler.

Reducerer de løbende vedligeholdelsesomkostninger og minimerer risikoen for driftstop pga tilkalkning.

Investeringen tjener sig hjem på et par år, og man sparer mange penge i årene frem.

- bestil allerede i dag for økonomiens og miljøets skyld!

Størrelsen og karakteren af erhvervsinstallationer varierer, fordi de geografiske forhold kan variere meget, men kontakt os, så kan vi fortælle mere konkret om fordelene for jeres virksomhed ved at montere Kalkknuser på jeres vandsystem.

​Vi er en klimabevidst partner

AMTech Aqua Miljø ApS

CVR: 15882093

Salg og rådgivning

Mandag til torsdag: kl. 9 - 16

Fredag: kl. 9 - 15

Telefon: 44 94 33 08