​Nem installation


Ingen vedligeholdelse


Spar energi

Kalk i forsyningen​

Er der problemer med kalk i forsyningen, og er du træt af tilkalkede fliser og høje regninger, så har AMTech Aqua Miljø løsningen.

Vi har gennem mange år behandlet kalk i forsyningen for både privatkunder, erhverv og vandværker med en avanceret teknologi, hvor kalkkrystallet ændres, således kalken ikke sætter sig, men i stedet flyder ud sammen med vandet.

Hvordan foregår det?​

AMTech Aqua Miljø har udviklet en kalkknuser, som er et elektrisk apparat, der monteres uden indgreb på vandrøret. Herfra udsender det lydbølger, som knuser kalkkkrystallet i vandet, hvorefter kalken løber i vandet som støv og driver ud med vandet. På den måde undgår du problemer med kalk i forsyningen.

For den private forbruger kan du bestille kalkknuseren på nettet, og let selv monter kalkknuseren hurtigt. Ved større installationer for vandværker, boligejendomme og erhverv er vi eller vores forhandler behjælpelige med monteringen. Der er altså ikke længere nogen undskyldning for at lade kalk i forsyningen være et problem.​

Mere info om kalk i forsyningen​

Vil du vide mere om, hvordan vores produkter kan eliminere kalk i forsyningen i dit hjem, i jeres virksomhed eller på vandværket, står vi til rådighed for rådgivning. Kontakt os på tlf. 44 94 33 08 eller via vores kontaktformular.

Ved ændring af kalk i forsyningen vil du opleve et godt tryk, minder brug af kemikalier, systemet skal bruge mindre energi på at sende vandet rundt, og du får lettere ved at holde klinker og armaturer fri for kalk.​

SKRIV TIL OS I DAG

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi er en klimabevidst partner

AMTech Aqua Miljø ApS

CVR: 15882093

Salg og rådgivning

Mandag til torsdag: kl. 9 - 16

Fredag: kl. 9 - 15

Telefon: 44 94 33 08