​Kalk i vandet

- Vi kan afhjælpe psoriasis samt lindre anden hudsygdome

Hvorfor er kalk i vandet ellers et problem?​

Der er mange positive effekter af at komme kalk i vandet til livs, og en af de mest markante er som ovenfor beskrevet den effekt, det kan have på hudlidelser.

Kalk i vandet har dog også betydning for ”mindre” problemer, som i dagligdagen skaber irritation, og her kan en kalkknuser hjælpe.

Spar på energien​

Hvis der er kalk i vandet, sætter det sig på indersiden af rørene, og jo mere kalk der sidder, jo mere strøm skal der bruges for at få vandet igennem.

Med løsningen fra AMTech Aqua Miljø er kalk i vandet ikke et problem, fordi det ændres med lydbølger, således kalk ikke får mulighed for at sætte sig, og dermed vil du spare penge på vandregningen fremover.

​Undgå den kedelige rengøring

​Den ændrede kalk i vandet betyder samtidig, at når det kommer ud på klinker, blandingsbatterier m.v., så kommer det heller ikke til at sætte sig så uhjælpeligt fast, som man normalt kender det.

Det er super let at fjerne de kalkrester, der eventuelt måtte være, efter vandet er forsvundet ud i afløbet, så du ikke skal bruge timer på at rengøre badværelse og vask.

Bedre kaffe og bedre bad

Sidst, men ikke mindst, får du også både bedre kaffe og mere behagelige bade. Den knuste kalk i vandet giver en helt anden og bedre smag i vandet, så du undgår bitter kaffe, og hvis du har langt hår, vil det også drage fordel af, at kalk i vandet ikke sætter sig.

AMTech Aqua Miljø ApS forhandler en smart teknologi, der fjerner kalkkrystalkæder fra vandet. Det efterlader vandet fugtgivende blødt og huden fri for kalkpåvirkninger. Erfaringerne viser, at vores rensningssystem kan være med til at lindre hudsygdom, selv ved en genstridig hudsygdom som psoriasis.


Kalken i dit vand binder sig i lange kæder, og det er de kæder, der klæber sig til din hud og tørrer den ud, hvilket kan forværre din hudsygdom. Vi forhandler et system, der knuser kæderne og lindrer din hudsygdom. Vores system er en brugervenlig teknologi bestående af en minicomputer og en impulsklods, som sender lydbølger ud, der sprænger kæderne.

Behandling af Psoriasis​

Erfaringer viser, at der er mulighed for, at vores teknologi kan virke som behandling af Psoriasis eller lindre anden hudsygdom.

En af vores kunder fortæller om sin behandling af Psoriasis. Han beskriver, at han slet ingen hudsygdom gener har efter at have fået installeret vores AMTech Aqua Miljø kalkknuser.

Han havde haft psoriasis i over 20 år og havde stadig ikke fundet den rigtige behandling af Psoriasis, før han fik installeret vores system.

Psoriasis er en genstridig hudsygdom, og mange oplever at træde ind i den skøre jungle kaldet behandling af Psoriasis. Her møder den syge et utal af salver og specialister, og ofte er der ikke en af disse behandlinger af Psoriasis, der hjælper mod denne vedholdende hudsygdom.

Derfor blev vores kunde også glædeligt overrasket over at finde ud af, at der fandtes en så simpel behandling af Psoriasis for ham.

Kort tid efter han fik installeret impulsklodsen, holdt hans kløe op, og han mærkede meget lidt til sin hudsygdom. Kalkkrystalkæderne klæbede sig ikke længere fast til hans krop og tørrede ikke huden ud.

Otte måneder efter han havde fundet den behandling af Psoriasis, der virkede for ham, helede hans hud og alle gener fra hans hudsygdom forsvandt med denne behandling af Psoriasis. Måske kan vi også være løsningen på din hudsygdom!

Det er et forsøg værd – og gavner også miljøet og mindsker din vandregning.

            Salg og rådgivning: Alle hverdage: kl. 8 - 17 - Telefon: 44 94 33 08 ​info@kalkknuser.dk​